Avkopplat

Avkopplat

__________________________________________________________________________________________________

Gör gärna ett besök på min hemsida www.avkopplat.se! Om du kom därifrån och vill hitta tillbaka stänger du bara detta fönster!

Här går det undan!

VardagPosted by Ing-Mari 18 Dec, 2013 11:00:00

Ja, tiden bara rusar iväg! Men nu i alla fall en kort uppdatering av läget.

Förra helgen (7 dec) var Pinja och jag iväg på årets sista jakt. Det var inte så kul väder, precis. Sven hade väl dragit bort, men det var väldigt blåsigt och snö på morgonen. Det var inte jättemycket fågel, och det tycker jag egentligen är ganska bra, i synnerhet när man har en hund som kan bli en aning het. Fick en blandning av svåra och lätta fåglar. Någon som jag visste exakt var den fanns, och som jag tog på dirigering efteråt. Mest intressant var när jag skickade på en kråka som bara var måttligt skadad, och mycket, mycket arg. Där fick hon kämpa lite, lilla söta fröken, men hon löste det bra tycker jag. Sen klantade jag mig och tappade den, så hon fick plocka in den igen... Sammantaget en kall men rolig dag.

Räddningsträning har det inte blivit så mycket av, iom att vi fick kennelhosta i gänget och blåste av ett par träningar på rad. Lite, lite skönt med en paus, även om Hedvig inte alls håller med mig. Nu är vi dock igång igen, och jag hoppas vi kan få till någon extra träning under helgerna. Kanske t o m med nåt nytt område.

Förra tisdagen var vi i Jönköping och gjorde ultraljud på Pinja, och visst fanns där ett helt gäng småttingar i magen på henne!! smiley Det går fort nu, igår var det fem veckor sen första parning och hon ser nu ut så här:

Jag tycker nog att hon ser smalare ut på bilden än hon egentligen är, tror att det beror på att hon är rakad på magen. I vissa ställningar ser hon redan tjock ut!! Det börjar också märkas på henne att hon är lite lugnare, sover lite mer och verkar väldigt tillfreds. 4 veckor kvar...