Avkopplat

Avkopplat

__________________________________________________________________________________________________

Gör gärna ett besök på min hemsida www.avkopplat.se! Om du kom därifrån och vill hitta tillbaka stänger du bara detta fönster!

Nyfiken!!!

VardagPosted by Ing-Mari 05 Dec, 2013 11:28:53

Nu har vi gått in fjärde veckan efter Pinjas parning, och nu som först börjar jag tro på att hon kan vara dräktig. Jag tycker mig känna en liten beteendeförändring... Hon är ju visserligen alltid en "närgången" hund, vill kela och ligga i knäet och så, men det är nåt där som jag inte kan sätta fingret på, som känns annorlunda. Det kan naturligtvis också vara så enkelt att jag ser det jag vill se :-) Nu har hon också varit väldigt pillrig med maten några dagar. Efter tidigare löp har hon visserligen också kunnat hoppa över något mål, men nu börjar hon äta och äter en del men lämnar resten. Ätit nästan allt något mål, nästan inget något annat. Man får ju bara hoppas att det är av rätt anledning! Nästa vecka är det dags för ultraljud, så då ska min nyfikenhet stillas!

Det har varit relativt lugnt på träningsfronten senaste tiden. En hund i räddningsgänget fick kennelhosta alldeles efter en träning, och vi bestämde att lägga ner verksamheten tills vi säkert vet om någon och i så fall vilka som smittats, så att vi inte drar runt smittan mellan oss i onödan. Var lite orolig för kennelhosta vill man inte ju inte så gärna få hem när man har en hund som snart är 12 år och en som förhoppningsvis är dräktig. Nu är vi precis i slutänden på inkubationstiden (beroende på vad man räknar, har sett både 4-10 dagar och upp till 14 dagar) så det verkar som vi klarat oss *puh*

På lördag blir det årets antagligen sista jakt med Pinja så det vore ju fint om det inte kommer massa snö som de har hotat med...

Än så länge syns det inget på Pinja, men jag ska försöka ta lite vecka-för-vecka-bilder på henne har jag tänkt... Kommer så småningom!