Avkopplat

Avkopplat

__________________________________________________________________________________________________

Gör gärna ett besök på min hemsida www.avkopplat.se! Om du kom därifrån och vill hitta tillbaka stänger du bara detta fönster!

Det är gjort....

VardagPosted by Ing-Mari 20 Nov, 2013 08:12:05

Ja, ett ganska avgörande steg i den kommande valpkullen är avklarat smiley Pinja parades två dagar förra veckan, med sin kavaljer Zar i Danmark. Jag var med den ena dagen, och fick sedan ta med henne hem ifrån Coatfloat igen. Härligt, för jag saknade verkligen henne när hon var borta. Samtidigt var det ju lite skönt att hon har bott där ett litet tag nu, förmodligen kommer hon att känna sig ganska hemma där när det blir dags att flytta dit för lite längre tid.

Så nu är det bara att först och främst invänta ultraljudet för att se om detta har lyckats, och om det är positivt så är det mer väntan. Håller tummarna!!

Under tiden tränar vi på som vanligt, i alla fall än så länge. Fick till en bra liten träning i solen i söndags, där både Hedvig och Pinja var med. Hedvig, som i det avseendet är tämligen otränad, gick strålande och Pinja som fick lite svårare uppgifter skötte sig lika bra. Man får passa på, för ljusa och dessutom soliga stunder är svårfångade i november!

Ska försöka fräscha upp lite lydnad idag tror jag, för på lördag ska jag på en lydnadsdag som Värnamo BK ordnar. Lite otippat att jag hamnade där, men det ska bli kul!

På söndag blir det en heldag räddningsträning på kul område och det ser jag verkligen fram emot!! Har varit lite dåligt med kvalitetsträning på sistone, av olika anledningar...