Avkopplat

Avkopplat

__________________________________________________________________________________________________

Gör gärna ett besök på min hemsida www.avkopplat.se! Om du kom därifrån och vill hitta tillbaka stänger du bara detta fönster!

Valpkull

VardagPosted by Ing-Mari 08 Nov, 2013 18:11:08
I onsdags var det dags att åka på jakt igen. Hade en något taggad liten Pinja-madam vid min sida, så även om man knappt ska säga det högt, så var jag lite glad att det inte blev många fåglar där jag stod. Bra med passivitet under riktigt jakt, för ojojoj, vad fort de känner in när det är på riktigt!! En enda fågel blev det till oss på den såten, och då jag faktiskt visste nästan exakt var den låg så blev det en kort men lyckad dirigering på den efter att jakten var avblåst. Det var en dag då fåglarna flög högt, och det var inte heller så mycket fågel, så det blev mycket passivitet.

Efter jakten åkte jag vidare till Tina & Björn, fick god middag och tittade på de allra sötaste små kycklingar smiley Sen blev det dags för mig att åka hem och för Pinja att stanna kvar. Det ska erkännas att det kändes jobbigt i mattehjärtat smiley Senare har jag dock fått rapport om att hon finner sig tillrätta hur väl som helst smiley

Som jag berättade så planeras för att Pinja ska få en valpkull på Kennel Coatfloat. Närmaste tiden är väldigt spännande! Inom några dagar kommer hon åka på en dejtingresa till Danmark där hon ska träffa och förhoppningsvis paras med duktige och stilige Flatgold's Black ZarZar har 1:a pris på danska Åbenklasse B och 2:a på Åben A, används flitigt på praktiskt jakt, och har Excellent på utställning. Mer om Zar finns att se och läsa på www.coatfloat.com och såklart på ägaren Annika Christiansens hemsida www.flatcoat-labrador.dk Nu håller vi alla tummar för att tycke uppstår så att Pinja kommer hem med valpar i magen någon gång nästa vecka!